Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen:

  • Ik heb geen rugpijn maar ik heb wel last van spanning en ik zou meer in het NU willen leven. Is dit traject nu niet geschikt voor mij?

Ook bij afwezigheid van rugpijn zou dit traject geschikt voor jou kunnen zijn. Ik heb mij echter toegelegd op nek-/rugpijn gezien mijn jarenlange ervaring in het behandelen van mensen met deze klachten. Mocht jij interesse hebben, neem dan vrijblijvend contact met mij op. 

  • Wordt dit traject vergoed?

Dit traject wordt niet als zodanig vergoed. 

Daarnaast zit er ook een gedachte achter de financiële investering die je doet. Indien je zelf ‘voelt’ dat je deze investering doet, neemt jouw motivatie voor het traject om het maximale eruit te halen, toe. Dit laatste komt het resultaat ten goede en dat is toch wat wij beiden willen.

  • Ik vind het nogal een flinke financiële investering in dit traject. Waarom is dit bedrag zo hoog?

Losstaand van alle scholingen en daarbij komende (financiële en tijds-) investeringen die ik gedaan heb de afgelopen 17 jaar om te komen waar ik nu ben, gaan er minstens 20 uren (maar vaak ruim 25) in één enkel traject zitten. Hierbij heb ik de contacturen opgeteld bij de online-/feedback uren. Hierbij werk ik zelfs nog onder mijn tarief als fysiotherapeut.

Daarnaast zijn wij gewend dat de zorgverzekeraar (een deel van) onze zorg betaalt en daarom is het begrijpelijk dat je mogelijk opkijkt van zulke hoge bedragen. Vergelijk het met andere investeringen in jouw leven zoals de aanschaf van een (e-)bike of een luxe vakantie maar voel vooral of je de roep voelt.

  • Ik vind geen duidelijke informatie over het inhoudelijke deel van het traject maar ben hier wel benieuwd naar. Waar kan ik deze informatie vinden?

Mocht je meer willen weten, neem dan contact met mij op. 

  • Waarom wordt dit aangeboden in trajectvorm? 

Mijn eigen ervaring is dat een traject doorlopen heel anders voelt dan het ‘ondergaan’ van een losse sessie. Door het aantal weken dat je je hiermee verbindt, ben je in staat veel dieper in jezelf te komen en je voelt je gedragen door de wekenlange begeleiding. Je wordt meegenomen op een intensieve- maar inspirerende reis in jouzelf. Gun jij jezelf dit cadeau?

Het is mogelijk eenmalig een losse sessie te boeken ter kennismaking.