Neem direct contact op met Vera:

Stralende mensen maken een stralende wereld!

Toen ik op mijn 21e levensjaar afstudeerde als fysiotherapeut, ontwikkelde ik zelf chronische rugpijn en zo startte mijn zoektocht. Ik ontdekte dat verschillende therapieën mij hoogstens wat verlichting konden bieden maar dat niets écht hielp. Tijdens mijn studie verbaasde ik me al over de vrijwel geheel lichamelijke benadering van klachten en mijn interesse in de gehele mens was al snel geboren.  

Ik ben mijzelf zowel persoonlijk als in werk gaan verdiepen in emotioneel lichaamswerk zoals Rebalancing©, Craniosacraal therapie, antroposofische fysiotherapie, Mindfulness, McKenzie therapie en de Triggerpoint Reset Methode™. Bovenstaande heeft me veel gebracht maar ik was vaak afhankelijk van deze sessies. Hoe kon ik mijzelf helen en dit overdragen aan anderen?

Mijn volgende uitdaging was een uitblijvende zwangerschap. De wens was zo groot en ik ben blij dat ik terug kon vallen op de eerder genoemde tools maar o wat heb ik in die tijd een stukje waardevolle begeleiding gemist toen ik in de zogenaamde ‘Medische Malle Molen’ zat. Dat wat ik miste, heb ik vormgegeven in een ‘kinderwens-/fertiliteitstraject’.

In mijn praktijk begeleid ik vrouwen van 25-55 jaar met lang bestaande-, steeds terugkerende- of verplaatsende nek-/rugpijn middels de Triggerpoint Reset Methode. Soms zijn er bijkomende klachten die een soortgelijke bron hebben en die prachtig meegenomen kunnen worden in het traject.                                                                                

De Triggerpoint Reset Methode is een behandel-/coaching traject van zo’n 5-7 weken waarin je leert:

 • Wat de bron is van jouw lichamelijke klacht.
 • Hoe je jouw klacht(en) kunt laten afnemen of zelfs verdwijnen.
 • Inzicht in de ‘mind-body connectie’.
 • Hoe je meer in het NU kunt leven.
 • Hoe jij de regie over jouw lichaam en leven (weer) in handen krijgt.

Daarnaast richt ik mij op vrouwen die een kinderwens hebben en zich optimaal willen voorbereiden op de komst van de volgende generatie.

Dit ‘mind/body’- kinderwens traject duurt 7 weken en biedt:

 • Andere visie op ‘gezondheid & ziekte’.
 • Je kunt met meer gemak in het NU leven.
 • De gelegenheid om emotionele blokkades en lichamelijke klachten op te lossen.
 • Tools om jouw eigen gezondheid te optimaliseren.
 • Optimale omstandigheden voor conceptie.
 • Nog meer fascinatie voor de mens, de magie van het leven en het wonder van het nieuwe leven.

Graag ondersteun ik jou zonder oordeel zodat je (weer) kunt gaan stralen!

Vera van der Zijden-Kinket

Bekijk mijn aanbod en klik op de betreffende button:

Triggerpoint Reset Methode (vrouwen 25-55 jr.)

Sta jij open voor een leven veranderend avontuur waarbij jij zelf de verantwoordelijkheid neemt over jouw gezondheid?

Triggerpoint Reset Methode (vrouwen 25-55 jr.)

Sta jij open voor een leven veranderend avontuur waarbij jij zelf de verantwoordelijkheid neemt over jouw gezondheid?
Lees meer

Kinderwens

Wil jij je optimaal voorbereiden op de komst
van de volgende generatie?

KINDERWENS

Wil jij je optimaal voorbereiden op de komst van de volgende generatie?
lees meer

Neem contact op met Vera:

Aangesloten bij:

BIG: 19061886104
AGB zorgverlener: 04107193
Lid van Platform Rebalancing Nederland
Lid van het Koninklijk Nederlands Genootschap v. Fysiotherapie.