Neem direct contact op met Vera:

Stralende mensen maken een stralende wereld!

Wie ben ik?

Mijn naam is Vera van der Zijden-Kinket, woonachtig in Haarlem. Ik ben getrouwd en moeder van  twee prachtige jongetjes.

Zolang ik mij kan herinneren voelde ik mij, naast mijn interesse in dromen, aangetrokken tot esoterie.

Toen ik op mijn 21e mijn studie fysiotherapie had afgerond, ontwikkelde ik zelf aanhoudende rugpijn. Ik ben aan het werk gegaan en ik ben als een razende opleidingen en nascholingen gaan volgen op holistisch vlak. Geschoold ben ik op het gebied van Rebalancing ©, Cranio Sacraal therapie, antroposofische fysiotherapie, mediumschap en Mindfulness. Achteraf kan ik zeggen dat ik in deze opleidingen iets zocht wat mij in contact bracht met een andere- of diepere werkelijkheid. Mijn intuïtie vertelde me dat dit de sleutel was tot heling van mijn pijnklachten. Er waren momenten van emotionele ontlading waarbij mijn rugpijn direct afnam! De werelden of de bewustzijnsstadia waar ik me ’s nachts in bevond, waren mijn referentie. In de jaren die volgden, ontdekte ik dat ik enorm veel inzicht en wijsheid kan halen uit mijn dromen, naast de bijzondere ervaring in het moment zelf. De droom fungeert als Innerlijk Coach.

Inmiddels begeleid ik al 18 jaar mensen, al dan niet met lichamelijke klachten, in emotionele processen waarbij het lichaam de ingang vormt naar emotionele ontlading en/of inzicht. Een droomherinnering of droomsfeer kan hierbij een mooie ingang zijn.

Zo kun je bij jouw potentie komen en hieruit ontstaat ruimte voor:

  • Heling
  • Manifestatie
  • Inzicht
  • Meer ontspanning.

Graag ondersteun ik jou zonder oordeel zodat je (weer) kunt gaan stralen!

Vera van der Zijden-Kinket

Neem contact op met Vera:

Aangesloten bij:

AGB zorgverlener: 04107193
Lid van Platform Rebalancing Nederland