Sta jij open voor een leven veranderend avontuur waarbij jij zelf de verantwoordelijkheid neemt over jouw gezondheid?

Optie 1:

Lichamelijke klachten (SOLK/ALK)

Al 18 jaar begeleid ik mensen met (onbegrepen) lichamelijke klachten in emotionele processen waarbij het lichaam de ingang vormt naar emotionele ontlading en/of inzicht. Een droomherinnering of droomsfeer kan hierbij een mooie ingang zijn maar dit laatste is niet noodzakelijk. Jouw lichaam vormt de ingang en met zachte aanraking op de behandelbank ontstaat er een opening naar een dieper Weten waar antwoorden op vragen en toename van bewustzijn aanwezig zijn en bovenal ruimte voor heling.

Zo kun je bij jouw potentie komen en hieruit ontstaat ruimte voor:

 • Heling
 • Manifestatie 
 • Inzicht.

Losse sessie mogelijk. Investering: 90 euro.

Optie 2:

Massage voor vrouwen

Tijdens de massage kun je ervaren wat wezenlijk contact is. Mijn handen nodigen jou uit om aanwezig te zijn in wat er te voelen is bij het naar binnen richten van jouw aandacht. De ingang is lichamelijk maar door volledige ontspanning kun je als totaal aangeraakt worden. Zo ontstaat er wezenlijk contact met jouzelf en alles waarmee jij in verbinding staat. Wat hieruit voortvloeit, is meer ontspanning, innerlijke beweging en/of zelfinzicht. Ook leuk om cadeau te doen!

Duur: 60 min.

Investering: 75 euro.

 

Optie 3:

Mind Body Traject Volledig/verkort

In mijn praktijk begeleid ik vrouwen van 20-55 jaar met lang bestaande-, steeds terugkerende- of verplaatsende nek-/rugpijn middels het Mind Body Traject. Soms zijn er bijkomende klachten die een soortgelijke bron hebben en die prachtig meegenomen kunnen worden in het traject.

Dit traject is een behandel-/coaching traject van zo’n 4-7 weken waarin je leert:

 • Wat de bron is van jouw lichamelijke klacht.
 • Hoe je jouw klacht(en) kunt laten afnemen of zelfs verdwijnen.
 • Inzicht in de ‘mind-body connectie’.
 • Hoe je meer in het NU kunt leven.
 • Hoe jij de regie over jouw lichaam en leven (weer) in handen krijgt.

Volledig Mind Body Traject: 7 weken. Hierin krijg je wekelijks begeleiding en opdrachten per email, bijvoorbeeld het beluisteren van een audioboek of het doen van een praktische opdracht.

Daarnaast zijn er 4 contactmomenten van 1,5 a 2 uur. Investering: 1199 euro.

Verkort Mind Body Traject: 4 weken. Opdrachten en 3 contactmomenten van +- 1,5 uur. Investering: 699 euro.

Optie 4:

Vrouwen/ bekkengerelateerd 

Vanuit zachte kracht help ik vrouwen hun plaats te hernemen in het bekkengebied.

Gebeurtenissen kunnen ervoor gezorgd hebben, dat emoties opgeslagen zijn in jouw lichaam, mede in het bekkengebied en dat jij misschien wel ‘weg bent gegaan’ uit deze regio. Dit is een prachtig overlevingsmechanisme. Voel je dat de tijd rijp is te ontdekken welk deel van jou hiermee achtergebleven is om dit weer te kunnen ophalen? Wil je meer zelfliefde en een gevoel van veiligheid kunnen ervaren?

Waarmee kan je bij mij terecht?

 • Seksueel misbruik/trauma
 • Fertiliteitsproblemen (uitblijvende zwangerschap, endometriose)
 • Blaasklachten
 • (Lage)rugpijn
 • Buikklachten
 • SOLK
 • Kinderwens (optimale voorbereiding op de komst van een (volgend) kindje.

Heb je iets meegemaakt waar je niet (meer) over wil praten en/of al genoeg over gesproken hebt? Laat je leiden door jouw lichaam en de herinnering die hier opgeslagen ligt.

Vind je het spannend? Dat is oké. Het lichaam heeft een eigen tempo in het doorvoelen en helen en dit tempo wordt met respect gevolgd.

Er vindt een intake/kennismaking sessie plaats om te kijken of dit traject geschikt voor jou is.

Investering: 90 euro. Duur: +- 90 min.

Traject: 5 sessies. Investering: 499 euro.

 → Kennismakingssessie:

De sessies in de praktijk bestaan vooral uit lichaamswerk vanuit de juiste afstemming en na duidelijk gemaakt te hebben wat de hulpvraag en/of het vertrekpunt is.

Kennismakingssessie, eenmalig 1,5 – 2 uur. De investering: 90 euro.

Sessie, 1 á 1,5 uur. De investering: 90 euro. Dit is niet van toepassing op een massage!

Praktisch:

Hoe ziet een diepte sessie eruit?

De eerste keer wordt gestart met een intake. Mocht jij het te spannend of confronterend vinden om woorden te geven aan wat jij meegemaakt hebt, dan doe ik een korte algehele screening/intake en zullen we overgaan tot het ervaren van lichaamswerk op de behandelbank.

NB: Dit is niet van toepassing op een massage.

Wat gebeurt er op de bank?

Je gaat zo comfortabel en warm mogelijk (deken) op de bank liggen. Hierbij houd je je kleren aan. Vanuit subtiele afstemming van mijn kant kom je dichter bij een ervaring waarbij je voelt dat lichaam en geest onlosmakelijk verbonden zijn met elkaar. Je hoeft niets te veranderen aan wat je denkt, voelt of doet. Vanzelf wordt jouw aandacht getrokken door een lichamelijke sensatie, een visueel plaatje en/of een emotie. Je komt van binnenuit in beweging.

Let op: Ik ‘doe’ niets met jou, het proces wordt van binnenuit in gang gezet, vaak moeiteloos en natuurlijk en dit proces wordt om deze reden vaak als weldadig en liefdevol ervaren. Jouw lichaam heeft een eigen tempo en weet precies wat de weg is om jou naar heling te brengen. Mijn rol is hierbij te zorgen voor een goede afstemming, een veilige (gezuiverde) plek en mijn handen plaats ik bij jouw voeten of in overleg op een andere plek van jouw lichaam. Liefdevolle aandacht staat hierbij centraal.

Het kan zijn dat je in contact komt met een ‘negatieve’ emotie die opgeslagen ligt in jouw lichaam. Mijn ervaring is dat het, in een eigen tempo, doorvoelen hiervan zorgt voor ontlading (ontspanning van het zenuwstelsel) en jou hiermee vrijmaakt van deze emotie. Eerst doorvoelen waarna het vanzelf losgelaten wordt.

Je zult ervaren dat dit uitwerking heeft op jou als persoon en op jouw omgeving. Waar je nu mogelijk getriggerd wordt door omstandigheden, zal je gaan merken dat deze triggers minder worden en uiteindelijk verdwijnen omdat er niets meer te ‘triggeren’ valt. Dit resulteert in meer contact met jouw eigen lichaam vanuit zelfliefde. 

Ervaringen van cliënten:

Elleke
Elleke
Lees verder
Elleke (28 jaar) vertelt over het traject:
'Ik kan oprecht veel meer omgaan met mijn eigen emoties.
Ik geef de emoties de ruimte en ik kan het verwerken. Ik ben mezelf meer gaan waarderen.'

Neem contact op met Vera:

Aangesloten bij:

AGB zorgverlener: 04107193
Lid van Platform Rebalancing Nederland