Luisterboek ‘Neem waar als een uil’ nu verkrijgbaar bij Luisterrijk

Al een paar jaar liep ik met het idee rond een cd te maken met ontspannings- en bewustwordingsoefeningen voor kinderen.

In mijn praktijk behandel ik regelmatig kinderen met verscheidene stress gerelateerde klachten en het leek mij mooi om hen en de ouders handvatten mee te geven voor thuis. Wat is er leuker dan samen met je kind een rust moment op de dag te ervaren?

Vorig jaar is de cd ‘Neem waar als een uil’ opgenomen in Wijk aan Zee en tot mijn grote vreugde werd ik benaderd door Luisterrijk, de downloadshop voor luisterboeken om mijn cd toe te voegen aan hun assortiment.

Vera-luistercd

Vera Kinket maakt opname meditatie cd voor kinderen – Haarlem/Wijk aan Zee.

‘Neem waar als een uil’ is een luisterboek met oefeningen voor kinderen van 5 – 12 jaar en hun ouders, met onder meer visualisaties, lichaamsbewustwording, Mindfulness, ontspanningsoefeningen en meditaties.

Vanaf deze maand is de cd als luisterboek te downloaden via onderstaande website/link:

http://www.luisterrijk.nl/luisterboek/3194/neem-waar-als-een-uil

Veel luisterplezier!

Vera.