Kom vanuit je hoofd naar jouw lichaam,
van doen naar Zijn

Vera Kinket

Van fysiotherapeut naar Vera.

Mede door mijn achtergrond als fysiotherapeut probeer ik een brug te slaan tussen de mechanische component van het fysieke lichaam en de meer onzichtbare maar voelbare belevingswereld (gevoelswereld).

Naar mijn idee is ziekte of pijn vaak een teken van de aanwezigheid van een onbalans en hierin valt veel te ontdekken. Mijn ervaring is dat bij veel lichamelijke klachten sprake is van verkramping en/of pijn en hier is vaak inzicht in te krijgen. Soms is het als het pellen van een ui; laag voor laag mogen deze aanwezige emoties en ervaringen toegelaten worden om soms de kramp zelfs volledig op te doen lossen.

Met behulp van mijn begeleiding neem je jouw lichaam als ingang om te kijken wat er gevoeld of ervaren wil worden op dit moment.


 

Naast mijn werk als fysiotherapeut in maatschap Fysiotherapie Eksterlaan, heb ik deze mooie baan als begeleider in processen. Daarnaast heb ik mij geschoold op het gebied van Rebalancing© (2009 gediplomeerd), Craniosacraal therapie, Mindfulness en antroposofische fysiotherapie. Al deze kennis en opgedane ervaringen integreer ik in mijn sessies lichaamswerk. Met behulp van mijn begeleiding neem je jouw lichaam als ingang om te kijken wat er gevoeld of ervaren wil worden op dit moment.

Waarschijnlijk blijf ik mijn leven lang onderzoekend op het gebied van ziekte en gezondheid. Met de door mij opgedane ervaringen in mijn eigen leven en de opgedane kennis vanuit opleidingen en nascholingen, probeer ik een visie te vormen van ons mens Zijn, de kwetsbaarheden hiervan maar ook het stralende licht. Ik wil mij blijven verwonderen. Contact en communicatie is voor mij van groot belang, zo ook in mijn werk. Graag begeleid ik mensen in soms diepe processen die levens veranderend kunnen zijn.

Vera Kinket

Meer in contact komen met jouw lichaam?