We moeten onze kinderen leren dromen
met hun ogen open

Harry Edwards

Voor kinderen

In mijn praktijk behandel ik kinderen vanaf zes jaar tot jong volwassenen. Kinderen komen vaak via hun ouders bij mij terecht met een verscheidenheid aan hulpvragen. Soms is er sprake van een fysieke klacht waar in de medische wereld geen verklaring voor te vinden is. Hierbij kun je denken aan onverklaarbare hoofd- of buikpijn. Er kan sprake zijn van een slaap- of concentratieprobleem of een klacht van andere aard.

Veel kinderen komen momenten in hun leven tegen dat de balans tussen lichaam en geest verstoord is.


 

Onze huidige maatschappij stelt niet alleen hoge eisen aan volwassenen maar ook aan kinderen. Ondanks dat er steeds meer ruimte komt voor lichaamsbewustzijn, bijvoorbeeld middels yoga of kindermeditatie, ligt de nadruk nog steeds op het uitdagen van onze mentale capaciteit. Veel kinderen komen momenten in hun leven tegen dat de balans tussen lichaam en geest verstoord is.

Het kind zit niet lekker in zijn (of haar) vel, kent zijn grenzen niet en is niet meer in contact met zijn lichaam, waardoor gevoelens die een plekje hebben in het lichaam overweldigend of juist onderdrukt kunnen zijn. Middels massage en ondersteunende methoden, zoals visualisaties en spelletjes, probeer ik het kind in deze fase te ondersteunen.

Praktisch Contact
  • Beatrix
    'Vera is voor mij de Kracht van Zacht. Haar energetische kracht en zachtaardige benadering zijn essentieel voor heling. Op alle vlak.'  
    Beatrix
  • - Ymke
    'Vera heeft mij geholpen in een zeer stressvolle periode weer te kunnen ontspannen en heeft mij vanuit "piekerstand" weer "terug in mijn eigen lijf en gevoel-stand" gebracht. Dit deed zij op een erg positieve invoelende zachtaardige manier. Ik ben haar hiervoor erg dankbaar en raad het iedereen aan die veel last van stress gerelateerde klachten ervaart.'
    - Ymke

Meer in contact komen met jouw lichaam?